Само няколко часа след като Маргарет Кийнън стана първата, която

...
 Само няколко часа след като Маргарет Кийнън стана първата, която
Коментари Харесай

Конспирации се вихрят. Ваксинираната била актриса

 

Само няколко часа откакто Маргарет Кийнън стана първата, която се имунизира против COVID-19 отвън клиничните проучвания, се появиха и първите подправени вести по неин адрес. А основателите им бяха точно антиваксърите. Конспиративните теории по неин адрес са доста - че е умряла, че е артист или член на илюминатите.

Кийнън, 90-годишна баба от Ковънтри, бе определена на инцидентен принцип да стане първият човек в Обединеното кралство - и в света - получил имунизацията Pfizer / BioNTech. Тя получи първата си доза в университетската болница в Ковънтри във вторник сутринта.

Първата тайна доктрина, която се появи в обществените мрежи бе, че същинската Кийнън не е жива и е умряла през 2008 година Твърденията се основават на " детективска работа " в онлайн пространството. " Разследващите " не са разкрили на никое място да се загатва за Маргарет Кийнън, живееща в Ковънтри сега, само че пък е открита надгробна плоча с сходно име от 2008 година - макар че явно става дума за напълно друг човек.

Лицето, което първо е разгласило новината, споделя, че живее в Ковънтри, град с население от над 325 000 души. Изненадващо, той не познава персонално Маргарет Кийнън.

След това се появи теорията, че Кийнън и здравната сестра, която й инжектира имунизацията, са били изиграни от " спешни артисти ", като някои онлайн злоупотреби даже наблюдават самоличността на актрисата, за която се допуска, че е влезнала в облика на бабата.

" Познавам Лиз Скот (Маргарет Кийнън) и тя в действителност е актриса. Познава се с Бил Гейтс и е работила като ПР за Microsoft преди години. Чух от член на нейното семейство, че тя се е съгласила да одобри подправена ваксина по малкия екран, с цел да убеди останалите хора да си сложат ваксина, в която има микрочип ", уверен е потребителят Пол Алекзандър.

Дотук теориите, въпреки и да са цялостна неистина, най-малко звучат правдоподобно. Но идващите изказвания по отношение на Кийнън стартират да получават особен нюанс. Съдейки по метода, по който Маргарет държала ръцете си, когато медиците я откарваха назад в стаята й, конспираторите заключиха, че 90-годишната жена е член на илюминати, написа глаз.бг.

Но конспираторите не ограничиха единствено с Кийнън. Вторият човек, получил имунизацията в Обединеното кралство, беше Уилям Шекспир. Антиваксърите бързо декодираха името му, с цел да подчертаят някаква връзка с... Бил Гейтс, създателят на Microsoft, който съгласно доста съперници на имунизациите стои зад пандемията от ковид, а посредством имунизацията той желае да организира световен опит за надзор на популацията на света посредством инжектиране с микрочипове.

" Шекспир = Име, което значи " да се размахва копие (оръжие) ". Също по този начин, Уилям = редуциране от Бил = Бил Гейтс. Схващате ли към този момент? ", написа една от потребителките в Twitter. Тя също по този начин е уверена, че имунизацията не е същинска, тъй като здравната сестра не носи ръкавици.

Премиерът на Англия Борис Джонсън даде обещание да се бори с дезинформацията по отношение на имунизациите, а фирмите зад обществените мрежи се ангажираха да се оправят с казуса с групите на антиваксърите.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР